Bekijk ons verhaal

Meer weten over CROP?

Zijn we een match?

Samen op koers

CROP vindt het welzijn van haar medewerkers erg belangrijk. Een open werksfeer, doorgroeimogelijkheden en een goede balans tussen werk en privé. Kwaliteit staat bij onze organisatie hoog in het vaandel. Wij verwachten van jou, dat je opereert op hoog niveau en meewerkt aan het leveren van deze topkwaliteit. Niet alleen voor onze klanten, maar ook in het belang van de maatschappij.

Focus op kwaliteit

Onze medewerkers zijn vakbekwaam, volgen ontwikkelingen in het vakgebied en passen deze toe in de praktijk. Heb jij passie voor het vak? Een professioneel kritische blik? Durf je vragen te stellen? Kortom: heb jij de focus op kwaliteit?

Nauwkeurig en degelijk

Natuurlijk ben je nauwkeurig en ga je degelijk te werk. Dat is vanzelfsprekend en eigenlijk de kern van je werk. De klant vaart op jouw expertise en vraagt jou om advies. Je bent goed in staat je rug recht te houden en zaken bespreekbaar te maken.

Maatschappelijk betrokken

Je hebt een brede interesse en gevoel voor wat er speelt in de maatschappij, hoe de veranderende wereld impact kan hebben op toekomstige resultaten. En hoe jij kunt investeren en innoveren om je daarop aan te passen.

Open werksfeer

Een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk. Niet alleen hoe mensen met elkaar omgaan, maar ook wat we van elkaar kunnen verwachten. Partners en medewerkers zijn open en benaderbaar. Iedere medewerker doet ertoe en is onderdeel van het grote geheel.

Doorgroeimogelijkheden

Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, nieuwe kansen grijpen. Wij zijn een flexibele organisatie die groei op verschillende terreinen alleen maar toejuicht. Eigen initiatief is belangrijk om deze ontwikkeling vorm te geven. CROP stimuleert je en helpt je om je verder te ontplooien.

Goede balans

Wij vragen veel van onze medewerkers. In drukke tijden wordt er hard gewerkt en kan de werkdruk flink oplopen. Wij begrijpen echter ook, dat voor het leveren van kwaliteit een goede balans tussen werk en privé essentieel is. De boog kan niet altijd gespannen staan.

Visit us!

Agenda open dagen

28 Jun 2018

MKB-kantorendag HAN Arnhem

Op donderdag 28 juni 2018 organiseert de SRA samen met het NBA de MKB-kantorendag aan de HAN in Arnhem. Deelnemende bedrijven vertellen in een elevatorpitch wat hen als organisatie uniek maakt om voor te werken. Wil jij weten, of werken bij een MKB-kantoor iets voor jou is? Kom dan op 28 juni naar de HAN.

Join us!

Vacatures

Bekijk het overzicht met openstaande vacatures.

Alle vacatures
Amersfoort
Arnhem
Ede
Hoofddorp
Nieuwegein
Starter
Young professional
Professional
Accountancy Assurance
Accountancy Compilation
Financiële administratie
HR services
Tax Advice
Tax Compliance

Staat jouw vacature er niet bij?

Stuur een Open Sollicitatie
Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures