Waarden

Persoonlijke aanpak

We willen onze klanten kennen en begrijpen
In uw bedrijf spelen belangrijke vraagstukken, normen en waarden,  soms staan u ingrijpende veranderingen te wachten. Deze kunnen, los van de zakelijke kant, voor u ook emotioneel ingrijpend zijn. Wij begrijpen dat en hebben hier aandacht voor. We drinken met u een kop koffie, praten erover en helpen u ordenen, zodat de ontwikkelingen waarvoor u staat weer te overzien zijn.

Alle kennis onder één dak

Onze specialisten werken samen voor u
Er zijn zaken in uw bedrijf die iedere accountant of belastingadviseur begrijpt. Maar soms speelt er meer, gaan zaken dieper of zijn ze zeer specifiek. Dan is het fijn dat uw contactpersoon de juiste specialist kan inschakelen. Een specialist die deskundig is, gericht op uw specifieke situatie. En uw contactpersoon heeft onze specialist voor het eerste gesprek al verteld wat er speelt in uw bedrijf, de specialist is hierdoor al persoonlijk betrokken en kan direct voor u aan de slag. Of het nu gaat over belastingzaken, pensioenen, fusies, juridische aangelegenheden, financieringen of personeelszaken, bij CROP werken deze specialisten allemaal voor u samen.

De regio in ons hart

Wij wijzen u de weg
We leven in een dynamische tijd waarin veel gebeurt en verandert. Ook in uw eigen regio. CROP is bekend met de lokale regels waarmee u te maken krijgt en is aangesloten bij belangrijke regionale netwerken. We participeren in de gemeenschap door ons aan te sluiten bij lokale initiatieven zoals businessclubs, sponsoring van sportverenigingen, deelname aan goede doelen en andere lokale activiteiten. Wij kijken niet toe, maar doen mee. En omdat wij meedoen, hebben we vele relaties en mogelijkheden om u binnen de regio de weg te wijzen.

Wereldwijd verbonden

We ondersteunen u ook internationaal
Landsgrenzen vervagen en digitalisering maakt de wereld klein. Misschien wilt u uitbreiden over de grens of met bedrijven in het buitenland zaken doen. Hoe open de mondiale markt ook lijkt, wet- en regelgeving is complex en lang niet overal hetzelfde. Via CROP heeft u de beschikking over een wereldwijd netwerk van onafhankelijke lokaal ingevoerde adviseurs die u hierbij kunnen ondersteunen.

Passie voor ons werk

Net als u
Maximaal resultaat, daar werken wij voor. En u? Waar gaat u voor? Kiest u voor de middenweg, voor het gemiddelde? Of doet u met ons mee? Hoe staat het met uw waarden? Misschien niet altijd via de gebaande paden, wel altijd met het maximale resultaat!

Kwaliteit

Vanzelfsprekende zekerheid
U verwacht kwaliteit van ons. Dat vinden wij net zo vanzelfsprekend als u. Dat hoort bij ons vak en de professionaliteit van ons bedrijf. Omdat wij alle benodigde vergunningen hebben en onze medewerkers continu opleidingen volgen om hun kennis te verdiepen, hoeft u hier geen moment aan te twijfelen.

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP