Kenmerkend

Wij kunnen zeggen dat we goed zijn, maar u wilt het zeker weten. Kenmerkend voor CROP is zekerheid. De zekerheid dat uw zaken bij ons in goede handen zijn.  Om u vakkundig te kunnen ontzorgen en informeren beschikt CROP over diverse vergunningen, werken wij met andere organisaties samen en zijn onze medewerkers lid van diverse branche- en vakverenigingen. Naast de jaarlijkse vakinhoudelijke opleidingen, volgen zij met grote regelmaat de benodigde vaardigheidstrainingen. Daarom kunt u erop vertrouwen dat onze dienstverlening aan u optimaal is.

CROP beschikt over de WTA vergunning van de AFM en mag, op basis van deze vergunning, uw jaarrekening controleren. De AFM laat met grote regelmaat accountantsorganisaties controleren op de kwaliteit van de uitvoering van het werk. Wij zijn hier een voorstander van, want het houdt ons scherp op het continu verbeteren van onze kwaliteit. Naast de WTA vergunning hebben wij ook de WFT vergunning zodat we u adviesdiensten op het gebied van (collectief) pensioen mogen aanbieden.

Door deze lidmaatschappen kunt u er zeker van zijn dat wij altijd goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen in onze vakgebieden en dat de diensten die wij u aanbieden van een gegarandeerde kwaliteit zijn. Dat maakt ons wie we zijn

CROP en/of medewerkers van CROP zijn onder meer lid van de:
NBA (Nederlandse beroepsorganisatie van accountants) NBA-logo Standaard.jpeg
NOB (Nederlandse orde van belastingadviseurs) logo nob
SRA (samenwerkende registeraccountants) SRA
NIRV (Nederlands instituut voor Register Valuators)  NIRV
BOBB (Beroepsorganisatie voor specialisten in bedrijfsoverdracht)  logo bobb
 

 

 

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP