Juridisch advies

juridisch advies bij CROPU bent ondernemer en dat betekent tegenwoordig dat u geregeld – gevraagd en ongevraagd – tegen juridische kwesties aanloopt. Bij grote zaken zoals fusies, de aan- of verkoop van ondernemingen en management buy-outs bijvoorbeeld. Maar ook bij het voeren van de dagelijkse regie over uw bedrijf. Zijn uw arbeidscontracten nog up-to-date? Wanneer heeft u uw algemene voorwaarden laten controleren? Het is een comfortabel gevoel als u weet dat uw zaken juridisch tot in detail geregeld zijn..

Juridische vraagstukken zijn vaak complex en tijdrovend. Onze mensen van CROP legal begrijpen maar al te goed dat u niet zit te wachten op ingewikkelde haarkloverij. Zij pakken het praktisch, secuur en efficiënt aan. Juist omdat we samenwerken met onze accountants en belastingadviseurs, houden wij óók rekening met de bedrijfseconomische en fiscale aspecten. Dat scheelt u een boel kopzorgen!

 

Arbeidsrecht

Onze arbeidsrechtjuristen zijn specialisten die zich volledig toeleggen op het arbeidsrecht. Door de samenwerking met fiscalisten en accountants van CROP bekijken wij arbeidsrechtelijke problemen niet alleen vanuit juridisch, maar ook vanuit bedrijfseconomisch en fiscaal oogpunt.

Meer informatie

Contractenrecht

Contractenrecht houdt zich bezig met de regels en wetten die gelden voor contracten en overeenkomsten. Elke ondernemer en particulier sluit voortdurend contracten. Zolang de zaken goed gaan, heeft u ze niet nodig. Totdat een partij zich niet aan de afspraken houdt.

Meer informatie

Fusie en overname

Een fusie en overname of het aangaan van een samenwerkingsverband met verschillende partners is altijd ingrijpend. De belangen van vele betrokkenen moeten worden meegewogen. Is eenmaal besloten tot een fusie of overname wordt een complex traject in gang gezet.

Meer informatie

Insolventierecht

Het insolventierecht omvat alle juridische acties die ondernomen kunnen worden wanneer een onderneming in financieel zwaar weer verkeert, zoals uitstel van betaling (surseance) of faillissement. De specialisten van CROP legal staan als adviseur regelmatig belanghebbende partijen bij in faillissementen

Meer informatie

Vennootschapsrecht

Bij het vennootschapsrecht gaat het om de manier waarop u vorm wenst te geven aan uw onderneming en op de verhoudingen tussen de (rechts)personen die bij uw onderneming zijn betrokken. Onze vennootschapsrecht specialisten adviseren u op praktische wijze

Meer informatie

Legal Audit

Elke ondernemer vindt vroeg of laat juridische kwesties op zijn pad. Wilt u weten hoe u ervoor staat? Wij brengen de risico’s helder in kaart met onze Legal Audit. Een snelle scan waarbij wij de wij diverse onderdelen inhoudelijk voor u beoordelen.

Meer informatie

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP