Audit & Assurance

Bent u accountant en heeft u behoefte aan een betrouwbare partner op het gebied van IT audit, die samen met u de jaarrekeningcontrole kan stroomlijnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze IT auditors zijn ook registeraccountant en kunnen dus goed de vertaling maken van IT naar controle, maar ook van controle naar IT.

ISAE-verklaring

Bent u op zoek naar zekerheid omtrent de dienstverlening of service die u aan uw klanten biedt en wilt u ook voorbereid zijn op alle vragen van de accountants van uw klanten over die diensten? Heeft u dan al eens nagedacht over een ISAE-verklaring? Of het nu ISAE 3000 of ISAE 3402 betreft, wij kunnen u goed van dienst zijn. Door middel van een goede en intensieve samenwerking kunnen wij op een efficiënte manier met u samen werken aan een verdere professionalisering van uw dienstverlening.

Door een ISAE-verklaring verkrijgt u zekerheid over uw service dienstverlening aan uw klanten. Mits uw processen op orde zijn natuurlijk! Is dat niet het geval, kunnen wij u ook daarbij ondersteunen.

Wij kunnen u verder helpen

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP