Verwerkersovereenkomst

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt dat er goede afspraken moeten worden gemaakt (en vastgelegd) tussen een verantwoordelijke partij en ingeschakelde verwerkers over het omgaan met persoonsgegevens.

CROP registeraccountants verzorgt uw salarisadministraties en wellicht ook andere HR services. CROP treedt in dat geval op als verwerker voor u (als verantwoordelijke). Om u te faciliteren hebben wij een verwerkersovereenkomst opgesteld voor onze dienstverlening op dit gebied. Wanneer u deze overeenkomst gebruikt voldoet u aan de betreffende verplichtingen uit de AVG. Het voordeel van deze overeenkomst is, dat u hier verder geen tijd in hoeft te steken en dat CROP niet te maken krijgt met allerlei verschillende versies van verwerkersovereenkomsten.

Wij hebben ervoor gekozen deze overeenkomst via onze website aan te bieden. Mocht u daarvan gebruik willen maken, dan kunt u die hier downloaden. U vult uw gegevens in, ondertekent het formulier en stuurt deze naar avg@crop.nl. Wij ondertekenen deze overeenkomst vervolgens ook en mailen deze terug naar u. Indien wij meerdere entiteiten voor u verlonen zal er per entiteit een overeenkomst moeten worden opgesteld.

Download Verwerkersovereenkomst

Subverwerkers

Nmbrs                                    Salarisverwerking

Exact                                      Salarisverwerking, administratieve dienstverlening

ADP                                        Salarisverwerking

Loket                                      Salarisverwerking

Analys.io                                Salarisverwerking

Tax Sample                           Data analyse

MijnSubsidie                        Data analyse

CROP registeraccountants, CROP belastingadviseurs, CROP Corporate Finance B.V. en CROP Pensioenadvies B.V. kunnen over en weer optreden als (sub)verwerkers ter ondersteuning van elkaars dienstverlening.

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP