HR services

HR Services bij CROPU runt een onderneming, daar bent u goed in. Maar u houdt niet veel tijd over om op een duurzame, constructieve manier uw HR-beleid te voeren. Dat doet u min of meer tussen de bedrijven door. Terwijl investeringen in een goed HR-beleid zichzelf terugbetalen: u haalt het beste uit uw medewerkers en hebt de arbeidsvoorwaarden die passen bij uw bedrijf. Dat is prettig in goede tijden, en pure noodzaak in slechtere…

Onze HR-specialisten adviseren en begeleiden u in brede zin met uw HR services. We helpen u niet alleen met de juiste en meest gunstige toepassing van regelingen, vergoedingen en heffingen, maar ook met arbeidscontracten, personeelsdossiers en salarisadministratie. Niet alleen nationaal, maar ook internationaal!

 

Arbeidsrecht

Ondernemers hebben vaak het vertrouwen dat ze er – bij een geschil met een werknemer - in goed overleg wel uitkomen. Helaas maken wij ook mee dat het anders loopt.

Meer informatie

Loonbelasting

Vraagt u zich af hoe de Belastingdienst zou oordelen over uw loonadministratie bij een looncontrole? De wet- en regelgeving verandert snel. Als u niet up-to-date bent, loopt u financiële risico’s en mist u besparingsmogelijkheden.

Meer informatie

Pensioenadvies

Er kunnen zich in uw organisatie allerlei situaties voordoen, waarvoor u zich zou moeten verdiepen in de complexe wereld van pensioenen. Maar daar hebt u het veel te druk voor!

Meer informatie

Salarisadministratie

Vaak is de salarisadministratie voor MKB’ers een flinke kostenpost. Wij begrijpen dus dat u de loonstroken laat verzorgen door een boekhouder of administrateur. Maar vergissingen zijn snel gemaakt.

Meer informatie

Verwerkersovereenkomst

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt dat er goede afspraken moeten worden gemaakt (en vastgelegd) tussen een verantwoordelijke partij en ingeschakelde verwerkers over het omgaan met persoonsgegevens. CROP registeraccountants verzorgt uw salarisadministraties en wellicht ook andere HR services. CROP treedt in dat geval op als verwerker voor u (als verantwoordelijke). Om u te faciliteren hebben […]

Meer informatie

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP