Bedrijf verkopen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u erover nadenkt uw bedrijf te verkopen:
  • U komt op een leeftijd dat u minder wilt gaan werken
  • U bent meer een ondernemer dan een manager
  • U wilt vermogen uit uw bedrijf vrijmaken
  • U denkt erover uw bedrijf over te dragen aan kinderen of het management

verkoop bedrijfDe verkoop van een onderneming is voor veel ondernemers een gebeurtenis met een grote impact. Het vereist een goede voorbereiding, een actieve aanpak, deskundigheid en ervaring.

CROP corporate finance helpt u hier graag bij van a tot z. Niet alleen op financieel, fiscaal en juridisch vlak, maar ook als begeleider en bewaker van het verkoopproces. Lees meer over het proces van bedrijfsovername.

Is uw bedrijf verkoopklaar? Doe de gratis test

 

Wilt u meer informatie over het verkopen van een bedrijf? Neem contact op

 

Waarom CROP corporate finance?

Brede ervaring in verkoop van bedrijven:
De adviseurs van CROP corporate finance hebben in afgelopen jaren meer dan 100 bedrijfsovernames begeleid en hebben daarmee zeer veel ervaring met verkooptransacties.

CROP corporate financeGoed managen van verwachtingen:
Bij uw overwegingen tot verkoop zult u ongetwijfeld inzicht willen hebben in de waarde van uw onderneming. De verkoop van een bedrijf kan stuk lopen op te hoge verwachtingen omtrent de waarde van een onderneming. CROP corporate finance kan een professionele waardebepaling van uw onderneming uitvoeren, waardoor verwachtingen ten aanzien van waarde geobjectiveerd worden en er later in het verkoopproces geen teleurstellingen of misverstanden ontstaan.

Goed managen van het proces:
De verkoop van een bedrijf loopt regelmatig stuk op gebrekkig procesmanagement. CROP corporate finance zorgt voor een strakke aansturing van het verkoopproces. Zij houdt de regie in het proces van bedrijfsovername, waardoor u zich kunt blijven concentreren op de hoofdlijnen.  Alleen op gezette tijden zult u besluiten moeten nemen.

Actieve aanpak:
De kans op een succesvolle verkooptransactie wordt in grote mate bepaald door het kunnen aantrekken van voldoende potentiële kopers.  Daarom gaan wij actief op zoek naar bedrijven die bij uw kopersprofiel passen. Naast het plaatsen van uw profiel in ons brede netwerk, kunnen bedrijven actief door CROP corporate finance actief telefonisch worden benaderd om hun bereidheid tot aankoop te toetsen.

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP