Herstructurering

herstructureringDoor de toenemende druk op omzet, marges en resultaten kunnen ondernemingen in zwaar weer terechtkomen. Alles draait dan om snelheid en het nemen van de juiste beslissingen om het roer recht te houden en de schade te beperken. In deze situaties is CROP corporate finance op z’n best. Wij zijn gespecialiseerd in vraagstukken, waarbij het herstel van de resultaten of de cashflow van een onderneming voorop staat.

De specialisten van CROP corporate finance kunnen u adviseren wanneer:

  • u wordt geconfronteerd met betalingsproblemen of verliezen;
  • uw bankier, de fiscus of andere schuldeisers ‘lastig’ worden;
  • de ‘bijzonder beheer of financial restructuring-afdeling’ van uw bank in beeld komt
  • een reorganisatie of herstructurering van uw bedrijf moet plaatsvinden;
  • continuïteitsdreiging ontstaat.

Herstructurering
We zien regelmatig dat fundamentele problemen niet tijdig worden (h)erkend en maatregelen niet snel genoeg worden doorgevoerd. Er zijn vaak ontwikkelingen die het businessmodel van een onderneming uithollen. Kostenreductie wordt vaak als enige oplossing gezien, maar op langere termijn is dit niet voldoende. Herstructurering kan noodzakelijk zijn.

Advies
Uiteraard kijken  wij serieus naar de oorzaken van achterblijvende resultaten. Daarnaast willen wij ondernemers vooral stimuleren tot het ontwikkelen van nieuwe markten, business en omzet. Vanuit onze bevindingen geven we advies over alternatieve oplossingsrichtingen en de (financiële) consequenties hiervan.

Onze toegevoegde waarde voor u als ondernemer:

  • Met onze externe en objectieve blik regisseren we het proces.
  • Wij acteren pragmatisch en daadkrachtig.
  • Tijdens het proces bewaren wij de rust, , creëren we inzicht en gaan we samen met u op zoek naar de juiste oplossing.
  • Wij zorgen dat ‘wat moet gebeuren, ook daadwerkelijk gebeurt’. Alle direct betrokkenen, zoals banken, fiscus en crediteuren houden we aangesloten. Het is immers van belang dat zij vertrouwen krijgen om mee te werken aan een succesvolle oplossingsroute.

Contact
We maken graag kennis met u. Elk traject start met een oriënterend gesprek, om samen af te stemmen wat uw exacte vraagstelling is. We vinden het belangrijk dat er over en weer vertrouwen is. We gaan immers nauw samenwerken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak!

Wij kunnen u verder helpen

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP