Bedrijfsfinanciering

Herber Blokland, financieel advies

Heeft u een bedrijfsfinanciering nodig? Loopt uw rentetermijn af, of denkt u dat uw bestaande krediet beter geregeld kan worden? CROP Corporate Finance adviseert en begeleidt MKB ondernemers bij het verkrijgen of behouden van bedrijfskrediet. Wij kunnen u ook helpen bij het vinden van een geschikte belegger of investeerder.

Wat zijn mijn kredietmogelijkheden?
Bent u ondernemer en wilt u weten wat uw kredietmogelijkheden zijn? Vul dan hier uw gegevens in. Wij bekijken voor u de mogelijkheden en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Wij bemiddelen in diverse soorten krediet:

  • Werkkapitaalfinanciering
  • Groeifinanciering
  • Vastgoedfinanciering
  • Overnamefinanciering
  • Investeringskrediet
  • Lease
  • Factoring
  • Crowd funding
Aanvraag van de financiering

Een financieringsaanvraag begint vaak met een inventarisatie van de mogelijkheden en haalbaarheid. Na deze ‘quickscan’, maken wij meestal een uitgebreid financieringsmemorandum dat in overleg met u naar één of meer banken wordt gestuurd. Wij kunnen u vervolgens assisteren bij de selectie van het beste kredietvoorstel en het uitonderhandelen van de voorwaarden en tarieven. Hierbij kijken we niet alleen naar de laagste rente, maar vooral ook of de financieringsconstructie optimaal is, qua looptijd, aflossingen en zekerheden.

Wij kennen de bankwereld van binnen en buiten en hebben uitstekende contacten met de meeste alternatieve financiers, die we gaandeweg het traject tijdig inschakelen. Mits dat voor u relevant en van toegevoegde waarde is uiteraard. Zo stellen we voor u de optimale bedrijfsfinanciering samen.

Bestaand krediet

Naast het aanleveren van een technisch goede financieringsaanvraag bij de banken, regelen wij ook goed onderhoud op bestaand krediet. En dat de communicatie tussen u en de bank goed verloopt. Wij zorgen er voor dat de bank u blijft begrijpen, maar ook dat u de bank begrijpt. Als u al een bedrijfskrediet hebt en bijvoorbeeld door omstandigheden niet precies aan de voorwaarden kunt voldoen of iets wilt laten wijzigen in uw voordeel, is dit extra belangrijk. CROP Corporate Finance begeleidt/adviseert ook ondernemers die bij Bijzonder Beheer van de bank zijn terechtgekomen. Meestal in opdracht van de ondernemer zelf, maar soms ook op initiatief van de betreffende bankinstelling.

Wij zijn zelf ondernemer en spreken uw taal, maar wij spreken ook ‘banktaal’. Dat helpt u om door te gaan met ondernemen, terwijl wij uw financiering op een goede wijze (her-)regelen.

Contact

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neemt u dan contact op met Herber Blokland op 06-519 03 779 voor overleg over onze maatwerkmogelijkheden.

Wij kunnen u verder helpen

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP