Management buy-in voor de overname van een bedrijf

management buy-inStel: U heeft een succesvolle loopbaan bij een onderneming in het MKB of u bekleedt een managementfunctie bij een grote onderneming. U heeft echter een sterke ondernemersambitie en wilt uw kennis en ervaring nu graag gaan inzetten voor uw eigen bedrijf. Dit kunt u bijvoorbeeld realiseren door het overnemen van een bedrijf. We noemen dit een Management buy-in (MBI) transactie.

 

 

Vragen die bij een Managment buy-in spelen zijn:
  • Hoe vind ik een geschikt bedrijf?
  • Hoe financier ik de overname?
  • Hoeveel eigen geld moet ik hebben voor een bedrijfsovername?
  • Is een investeerder mogelijk bereid mij hierbij te helpen?
Kosteloos advies

Gedurende het proces van de overname van een bedrijf heeft u ongetwijfeld nog vele vragen. Onze adviseurs van corporate finance hebben vele MBI’s succesvol begeleid. Zij weten antwoorden op tal van vragen en kunnen als specialist zorgen voor een succesvol  MBI proces voor de overname van een bedrijf.

Wij zijn graag bereid vrijblijvend en kosteloos met u van gedachten te wisselen over waar u rekening mee moeten houden in een MBI traject bij overname van een bedrijf. U kunt contact opnemen met één van onze adviseurs.

Welke onderneming past bij uw competenties en interesses

Samen met u bepalen we welk bedrijf bij u past en wat financieel haalbaar is. Denk bijvoorbeeld aan de branche, omvang, producten of type dienstverlening, etc. Een uitdaging bij MBI-transacties vormt vaak de financiering. Daarom toetsen wij in een vroeg stadium de mogelijkheden en haalbaarheid voor de overname van een bedrijf.

We benaderen interessante bedrijven, tuigen de meest optimale financieringsconstructie op en begeleiden u door het gehele proces van het overnemen van een bedrijf. Voor verdere toelichting van onze aanpak zie het  proces: overname bedrijf.

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP