Bedrijf overnemen

bedrijfsovernames CROP

Denkt u erover om een bedrijf over te nemen (overname bedrijf)? Wilt u zich inkopen in het bedrijf waarvoor u werkzaam bent? Of bent u manager in loondienst met ondernemersambities en wilt u een bedrijf overnemen?

Wat uw overweging ook is, een bedrijf overnemen vereist een goede voorbereiding, een actieve aanpak, deskundigheid en ervaring. De adviseurs van CROP corporate finance helpen u graag van A tot Z bij de overname van een bedrijf. Niet alleen op financieel, fiscaal en juridisch vlak, maar ook als begeleider en bewaker van het volledige aankoopproces voor de overname van een bedrijf.
Lees meer over het proces overname bedrijf of neem contact met ons op.

Bent u klaar om een bedrijf over te nemen? Doe de gratis test

 

Wilt u meer informatie over het overnemen van een bedrijf? Neem contact op

 

Waarom CROP corporate finance?

Brede ervaring in transacties:
De adviseurs van CROP corporate finance hebben in afgelopen jaren meer dan 100 transacties begeleid en hebben daarmee zeer veel ervaring met aankooptransacties. Wij verwijzen u graag naar onze gerealiseerde projecten.

Goed managen van verwachtingen:
Op basis van uw strategische doelstellingen en financiële mogelijkheden maken wij samen met u een zoekprofiel waaraan de overnamekandidaat moet voldoen. CROP corporate finance kan een professionele waardebepaling van de over te nemen onderneming uitvoeren, waardoor in een vroegtijdig stadium kan worden bepaald of dit bedrijf overnemen haalbaar is. Daarnaast wordt daarmee voorkomen dat u teveel betaalt voor een acquisitie.

Goed managen van het proces:
Aankooptrajecten lopen regelmatig stuk op gebrekkig procesmanagement. CROP corporate finance zorgt voor een strakke aansturing van het aankoopproces. Zij houdt de regie in het proces overname bedrijf, waardoor u zich kunt blijven concentreren op de hoofdlijnen.  Alleen op gezette tijden zult u besluiten moeten nemen.

Actieve aanpak:
De kans op een succesvolle aankooptransactie wordt in grote mate bepaald door het kunnen aantrekken van voldoende potentiële overnamekandidaten.  Daarom gaan wij actief op zoek naar bedrijven die bij uw zoekprofiel passen. Naast het plaatsen van uw profiel in ons brede netwerk, kunnen bedrijven actief door CROP corporate finance actief telefonisch worden benaderd om hun bereidheid tot verkoop te toetsen

Specialist in overnamefinancieringen:
Naar welke financier stap ik? Of is misschien een investeringsmaatschappij geschikter? Welke financieringsvormen zijn er eigenlijk en welke is voor mij het meest geschikt? Welke eisen stellen banken?

Schakelt u CROP in voor het overnemen van een bedrijf, dan begeleiden we u niet alleen bij de overname van het bedrijf, maar ook bij de overnamefinanciering. Onze financieringsspecialisten beoordelen de financieringsmogelijkheden in een zo vroeg mogelijk stadium. Zo wordt de kans op teleurstelling zo klein mogelijk.

Wij kunnen u verder helpen

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP