Corporate Finance

U denkt erover om een bedrijf te kopen of juist te verkopen. U gaat fuseren of overweegt om bedrijfsonderdelen af te stoten. Misschien willen de bank of belastingdienst een liquiditeitsprognose of herstelplan zien. Het kan zijn dat u drastisch moet ingrijpen. Onze corporate finance specialisten helpen u daarbij.

Bij zulke situaties komen behalve financiële, juridische en fiscale aspecten ook emoties kijken. Dan hebt u iemand nodig die het hoofd koel houdt. Die dagelijks met dit bijltje hakt. Uw CROP-adviseur onderzoekt heel gedegen alle praktische mogelijkheden. Zo kunnen we met u kijken welk plan van aanpak haalbaar is én het samen implementeren. Dat is Corporate Finance.

 
logo bobbOf u nu wilt kopen of verkopen, vanuit ons uitgebreide netwerk in de markt kunnen wij u snel in contact brengen met geïnteresseerde kandidaten. Wij zijn bovendien aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB). Zo bent u verzekerd van professionele, deskundige en integere bedrijfsovernamespecialisten.

Wij kunnen u verder helpen

Bedrijf overnemen

Denkt u erover om een bedrijf over te nemen? Wilt u zich inkopen in het bedrijf waarvoor u werkzaam bent? Of bent u manager in loondienst met ondernemersambities en wilt u een bedrijf overnemen?

Meer informatie

Bedrijf verkopen

U gaat uw onderneming verkopen en wilt advies of een plan van aanpak. Bij CROP bent u aan het juiste adres.

Meer informatie

Bedrijfsfinanciering

U hebt plannen voor een grote investering. U hebt daar financiering van buitenaf voor nodig. In gesprek gaan met onze specialisten vergroot uw kans op succes én op gunstige voorwaarden.

Meer informatie

Herstructurering

CROP corporate finance is gespecialiseerd in vraagstukken, waarbij het herstel van de resultaten of de cashflow van een onderneming voorop staat. We maken graag kennis met u!

Meer informatie

Waardebepaling

U wilt de waarde van uw onderneming laten bepalen. U gaat uw onderneming verkopen of wilt deze onderbrengen in een BV. Misschien wilt u de andere eigenaren uit te kopen of moet u bij de bank een financieringsaanvraag onderbouwen.

Meer informatie

Familieopvolging

Uw bedrijf is al lang in handen van de familie en nu wil de nieuwe generatie het stokje overnemen. Hoe pakt u dat aan? CROP heeft ruime ervaring met alle zakelijke en gevoelsmatige aspecten die komen kijken bij familieopvolging. Wij helpen u graag!

Meer informatie

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP