Belastingadvies

belastingadvies bij CROP

Belasting betalen, ook u ontkomt er niet aan. Wordt het betalen of besparen? De CROP belastingadviseurs zijn op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen, zodat u nooit teveel betaalt.

Onze belastingadviseurs beschikken niet alleen over uitmuntende feitenkennis, maar hebben ook jarenlange ervaring in gegevens duiden en verbanden leggen. Omdat zij uw onderneming in een bredere context plaatsen, kunnen zij in hun belastingadvies aan u twee stappen vooruitdenken.

Onze diensten

De belastingaangifte: Ziet u de belastingaangifte slechts als het sluitstuk van het afgelopen belastingjaar? Wij zeker niet! De ervaring leert, dat zelfs bij het opstellen van de aangifte nog mooie, fiscale voordelen te behalen zijn! Onze belastingadviseurs helpen u het maximale uit uw aangifte te halen. Of het nu gaat om uw vennootschaps- of inkomstenbelasting.

Personeel: Ook de regels voor het belastingvrij verstrekken van onkostenvergoedingen aan uw personeel wijzigen regelmatig. Wat kunt u onder de werkkostenregeling nog belastingvrij aan uw werknemers geven? Heeft u nog vrije ruimte om leuke dingen te doen? Voorkom dat u met een loonheffing tot wel 80% wordt geconfronteerd en neem bij twijfel contact met ons op. En wist u al dat er ook mogelijkheden zijn het opeten van de vrije ruimte te beperken?

Gebruikelijk loon Directeur Groot Aandeelhouder (DGA): Door gewijzigde fiscale wetgeving per 2015 is het voor de meeste DGA’s mogelijk én aantrekkelijk om een lager loon in aanmerking te nemen dan voorgaande jaren. Wist u dat u als DGA per verlaging van
€ 1.000,– ongeveer € 100,– aan belasting kunt besparen? Ieder jaar opnieuw! Nieuwsgierig naar wat uw belastingbesparing zou kunnen zijn? Wij rekenen het graag voor u uit.

Auto: U overweegt een nieuwe auto aan te schaffen. Plugin hybride en electrische auto’s bieden nog steeds fiscale voordelen. Zeker met de komst van de nieuwe modellen en de technische ontwikkeling wordt dit een heel aantrekkelijke optie. Het nieuwe rijden begint niet meer bij uw autodealer, maar bij uw fiscalist! Wij berekenen samen met u wat fiscaal en financieel de meest voordelige manier van rijden is.

BTW: Voldoen uw facturen aan de circa 30 formele wettelijke eisen? Betaalt u BTW in het buitenland? Blijkt een van uw afnemers financieel niet in staat een factuur in zijn geheel of gedeeltelijk te kunnen betalen? Voorkom dat u BTW laat liggen, of een naheffing krijgt. Wij kunnen de BTW gevolgen beoordelen, BTW besparende modellen implementeren en risico’s van BTW issues binnen uw ondernemingen signaleren. En dat scheelt…!

Innoveren: Wist u dat de overheid innoveren fiscaal stimuleert met de Research & Development aftrek (RDA) de WBSO-regeling en de innovatiebox? En wist u dat wanneer een innovatie voor uw eigen bedrijf vernieuwend is, deze al gekwalificeerd kan worden voor de WBSO en de innovatiebox? Kleed uw innovaties fiscaal slim in en betaal geen 20 of 25%, maar slechts 5% belasting over uw innovatiewinsten!

Vrijgestelde beleggingsinstelling: Belegt u privé? Kom eens langs: onze belastingadviseurs bespreken graag of het interessanter is om uw beleggingen onder te brengen in een BV. We rekenen meteen uit wat het u oplevert.

Geschillen: Bezwaar en beroepsprocedures. Heeft u een geschil met de Belastingdienst? Vervelend, maar onze belastingadviseurs helpen u bij het in goede banen leiden van de situatie. Wij bezitten grondige kennis van de fiscale procedures en komen graag op voor uw belangen.

Bedrijfsopvolging: Denkt u er al eens over na? Wie neemt uw bedrijf over, als u met pensioen gaat? Of erger: als u iets overkomt? Bij leven kunt u hier nog veel invloed op uitoefenen. Bij eventuele verkoop betaalt u al snel 40 tot 50% belasting! Wanneer u echter tijdig begint, kunt u gebruik maken van vrijstellingen tot meer dan € 1.000.000,–. Een goede voorbereiding is het halve werk!

CROP belastingadviseurs kent een klachtenregeling.

Wij kunnen u verder helpen

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP