Accountancy

accountancy bij CROPWij zijn de eersten om te zeggen dat het niet alleen draait om de cijfers. Als ondernemer weet u dat uw onderneming veel meer is dan dat. U hebt een visie, een drive, toekomstplannen… Dáárom zit u bij onze accountants aan tafel. Omdat wij willen weten wat uw ambities zijn, waar u naartoe wilt met uw bedrijf en vooral: waarom? Pas als we uw bedrijf van binnen en van buiten kennen, kunnen we u de dienstverlening bieden en adviezen geven die u écht verder helpen.

Van de controle van de jaarrekening tot bedrijfsanalyses en risicomanagement. Onze accountants beheersen het accountancy-vak over de hele linie. Samen creëren we zo de kansen voor uw onderneming. Wij geven de voorzet, zodat u kunt scoren.

Onze diensten

Controle jaarrekening: uw jaarrekening geeft u inzicht in de financiële gezondheid van uw onderneming. Vanuit onze publieke taak nemen wij graag de verantwoordelijkheid voor de controle van uw jaarrekening. Met onze gedegen controles weet u waar de kansen liggen en waar de risico’s.

Financiële verslaggeving: accounting wordt steeds complexer en veel onderwerpen worden in de wet- en regelgeving vastgelegd. Bij CROP treft u de mensen die u helpen met het maken én bewaken van het (financiële) overzicht.

Jaarrekeningen samenstellen: hoe doet u dat als u de tijd en expertise niet in huis heeft? Wanneer u door ons uw jaarrekening laat samenstellen, doen we dat volgens de geldende standaarden. Zo beschikt u over cijfers waar u op kunt bouwen.

Online boekhouden: laat uw administratie (deels) door ons verzorgen. Dan zijn uw financiële zaken van begin tot eind goed geregeld. En u kunt uw kostbare tijd en energie weer richten op andere zaken.

Bedrijfsanalyses: wat is de kracht van uw organisatie? Waar verschuilen zich mogelijk problemen, maar vooral ook: waar liggen de uitdagingen? Een objectieve bedrijfsanalyse van onze specialisten werkt heel verhelderend.

Klachten- en klokkenluidersregeling
Wij realiseren ons, dat waar mensen samenwerken, misverstanden kunnen ontstaan of zelfs fouten kunnen worden gemaakt. Indien u ontevreden bent over de contacten met een van onze medewerkers, over onze dienstverlening of een ander aspect van onze organisatie, dan nodigen wij u uit om ons dat te laten weten. Daarom kent CROP registeraccountants een formele klachtenregeling en klokkenluidersregeling.

Wij kunnen u verder helpen

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP