Ontzorgen

ontzorgen3Er komt tegenwoordig veel kijken bij modern ondernemerschap. Voor het runnen van een bedrijf moet u ook kijk hebben op juridische, fiscale en HR-zaken. Hoe vaak komt het niet voor dat u een kwestie wel zou willen voorleggen aan een juridisch expert? Of dat u, voordat u een besluit neemt, even van gedachten zou willen wisselen met een fiscalist?

U kunt onze adviseurs altijd bellen. Graag zelfs. We denken mee en we denken vooruit. Wij zorgen dat u zich minder zorgen hoeft te maken. Dát is wat wij verstaan onder ‘ontzorgen’.

Onze diensten:

Accountancy

Uw jaarrekening samenstellen of controleren? Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor de controle van uw jaarrekening. Uw financiële verslaggeving verzorgen? Wij helpen u met het maken én bewaken van het financiële overzicht! Bedrijfsanalyses uitvoeren? CROP registeraccountants kunnen het én denken proactief met u mee.

Meer informatie

Belastingadvies

Wordt het betalen of besparen? Van de fiscale beoordeling van de jaarrekening tot advies bij investeringen en vermogensplanning. Bij onze vijf vestigingen werken belastingadviseurs met elk hun eigen expertise. Daar profiteert ú van!

Meer informatie

Corporate Finance

U wilt een bedrijf overnemen of uw bedrijf verkopen. Maar is dat financieel haalbaar? Van onze trusted advisors krijgt u eerlijke antwoorden waar u écht iets aan hebt.

Meer informatie

HR services

Doet u uw personeelszaken 'erbij'? Onze specialist kan u in gewone-mensentaal vertellen hoe u alles - van arbeidsvoorwaarden en pensioen tot personeelssubsidies - perfect regelt.

Meer informatie

IT audit & services

CROP IT audit en services is een betrouwbare partner op het gebied van IT audit. Wilt u weten of een ISAE 3402 bij u past, of heeft u behoefte aan overzichtelijke dashboards voor management informatie? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Meer informatie

Juridisch advies

Overeenkomsten opstellen, ontslagvergunningen aanvragen, ontbindingsverzoeken indienen… Onze juristen kennen de wet door en door en nemen het graag van u over.

Meer informatie

Ondernemen en Familie

Als ondernemer houdt u zich het liefst bezig met bedrijfsvoering. Ondernemen is echter meer dan alleen bezig zijn met uw bedrijf. Iedere ondernemer heeft te maken met de interactie en dynamiek tussen zijn of haar bedrijf en de familie.

Meer informatie

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP