Ondernemen

ondernemen met CROPCROP werkt voor uiteenlopende branches en sectoren. Voor MKB’ers met gewaagde plannen, voor non-profit organisaties met idealen en voor familiebedrijven met buitenlandse ambities, mensen die dingen willen ondernemen. Wat voor klant ú ook bent, wij zijn meer dan een doorsnee accountantskantoor. Want daarvan zijn er genoeg.

We weten wat ondernemen betekent

Waar gaat uw bloed sneller van stromen, waar draait het voor u om? Wat ons onderscheidt zijn onze betrokkenheid en interesse. Wij zijn ronduit nieuwsgierig naar u en uw onderneming. Daarom vinden we een gesprek met een kop koffie zo belangrijk.
ondernemen, cijfersondernemen, overal werkenNaast onze uitgebreide kennis van ondernemen, het vak en van de markt, willen we kennis van uw bedrijf. Dat bedoelen we met ‘meer dan een accountantskantoor’!

 

Onze sectoren:

MKB

Vragen over accountancy? Bedrijfsadvies nodig? Of liever een sparringpartner? De koffie staat klaar. Wij hebben hart voor uw zaak!

Meer informatie

Non-profit

Wij combineren graag onze betrokkenheid met ons zakelijke talent – net als u. Daarom werkt CROP al vijftig jaar voor de non-profitsector.

Meer informatie

Internationaal

U wilt zakendoen in het buitenland, maar hoe begint u daaraan? Wij kennen de weg in de mondiale regelgeving en gaan samen de uitdaging aan!

Meer informatie

Branches

Organisaties uit diverse branches kunnen bij CROP terecht.

Meer informatie

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP