registeraccountant   Arnhem

Eelco Craanen

De oplossing centraal

Bij mijn overgang van de belastingdienst naar de private sector heb ik bewust gekozen voor een kantoor waar accountants nauw samenwerken met goed opgeleide belastingadviseurs. Accountants zijn namelijk generalisten. Zij hebben dus specialisten om zich heen nodig. Bovendien is CROP een informele, heel klantgerichte organisatie.

Van opleiding tot carrière

Ik ben op 22 januari 1966 geboren in De Bilt. Na mijn middelbare school begon ik met de NIVRA-opleiding. Ik werkte toen bij een groot landelijk accountantskantoor. Na twee jaar ben ik alsnog accountancy en fiscale economie gaan studeren in Groningen. Vervolgens vier jaar bij de Belastingdienst gewerkt. In 1995 ben ik gaan werken bij CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs. Sinds 2000 ben ik partner van de vestiging in Arnhem.

Mijn drijfveer: blijven leren

De klant elke keer weer beter bedienen met steeds betere dienstverlening. Daarbij is het werkplezier en de onderlinge collegialiteit heel belangrijk. Ik wil blijven leren. Dat werkt stimulerend en zorgt ervoor dat je je klanten optimaal kunt bedienen. Gelukkig is er binnen CROP veel ruimte voor verdere zelfontplooiing. Ik heb grote waardering voor mensen die positief in het leven staan. Die niet alleen kijken naar het probleem, maar ook naar de oplossing. Dat is ook de filosofie van CROP.

Geïnteresseerd hoe wij u kunnen helpen uw ambities waar te maken? Neem dan contact met mij op. Eelco Craanen, tel. +31 (0)6 29 08 68 56, e-mail ecraanen@crop.nl.


Download V-Card


layout

Collega's van
Eelco Craanen


 
Daan van Randwijk
registeraccountant


'Proactief betrokken bij de ondernemer'
Ik heb veel ervaring op het gebied van de inbreng van ondernemingen in besloten vennootschappen,...
Meer


 
Huib Schellekens
belastingadviseur


'Klaarstaan voor de klant, in voor- en tegenspoed'
Ik vind het heerlijk om de ambities van de klant waar te maken. Dat betekent dat je moet...
Meer


 
Marcel Caubo
registeraccountant


'Inspireren en blijven leren'
CROP heeft voldoende omvang om een uitstekende kwaliteit te leveren en is klein genoeg om een...
Meer


 
Robin Koelewijn
registeraccountant


'Een kantoor om trots op te zijn'
CROP is een prachtig bedrijf waar onze klanten veel aandacht krijgen en onze medewerkers zich...
Meer
 

layout