Registeraccountants & belastingadviseurs

AMBITIES KENNEN GEEN GRENZEN

Met vijf vestigingen in Midden-Nederland: Amersfoort, Arnhem, Ede, Hoofddorp en Nieuwegein. is CROP registeraccountants en CROP belastingadviseurs een partner die u daarin kan bijstaan. Door naast u te staan als ondernemer, met adviezen die u écht verder helpen. Op financieel, fiscaal, administratief en juridisch gebied. Want alleen een ondernemer begrijpt een ondernemer.

Blog
Maandag 19 Januari 2015

Personeelsverenigingen en WKR: werk aan de winkel!

Bijna iedere organisatie heeft wel een clubje enthousiaste medewerkers die jaarlijks het bedrijfsuitje, de zomerbarbecue, een sportdag en het Sinterklaasfeest organiseren, een...

Door Brian Pennings | 0 Reacties | WKR regeling Lees verder
Nieuws
april 2015

Zijn uw medewerkers pensioenbewust? En kunt u uitleggen wat de pensioenregeling voor hen betekent?

Voor veel van uw medewerkers is de pensioenregeling ingewikkeld en vaak ook ver van hun bed. Pas als er veranderingen zijn of als een medewerker dicht bij de pensioenleeftijd komt denkt hij of na over zijn inkomsten tijdens zijn pensioen. En gaat zich afvragen hoe het precies zit.

Lees verder

april 2015

Wilt u ook eerder uw belastingteruggave ontvangen?

CROP gaat werken met de Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA) en loopt hiermee voorop! De belastingdienst biedt deze mogelijkheid vanaf 15 april 2015 aan uw belastingadviseur. We vinden dit een belangrijke stap voorwaarts in onze dienstverlening aan u. We werkten al op een vergelijkbare manier voor belastingaanslagen en voeren dit nu ook in voor de aangiften inkomstenbelasting 2014. De voordelen voor u: het kost u minder tijd, u heeft eerder inzicht in wel of geen belastingteruggave en bij een teruggave ontvangt u deze eerder.

Lees verder
Publicaties
april 2015

Doing business in The Netherlands 2015

  Doing Business in the Netherlands is published by CROP chartered accountants and CROP tax lawyers. The purpose of this detailed manual is to guide you through the...

Lees verder


layout

Partners


 
Marcel Caubo registeraccountant


'Inspireren en blijven leren
CROP heeft voldoende omvang om een uitstekende kwaliteit te leveren en is klein genoeg om een... Meer


 
Ton van Deijl belastingadviseur


'Een goede samenwerking
Het mooie van CROP is de "no nonsense" cultuur, die eveneens tot uitdrukking komt in onze... Meer
 

layout