Wat betekent het Brexit-akkoord voor uw bedrijf?

Bereid u voor op de brexit

De Britse premier Theresa May heeft de stemming in het Lagerhuis over het Brexit-akkoord tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie uitgesteld naar de tweede week van januari. Wij geven u hieronder de voor Nederlandse bedrijven belangrijkste punten uit het Brexit-akkoord, zoals het nu op de plank ligt.

Lees verder

Zo blijft de kerstborrel betaalbaar

kerstborrel

Gaat u dit jaar rond de feestdagen weer borrelen of uit eten met uw personeel, zorg dan dat dat voor u fiscaal gezien aantrekkelijk uitpakt. Wat zijn de mogelijkheden?

Lees verder

Brexit? 5 tips voor uw douanezaken

Bereid u voor op de brexit

Theresa May mag aanblijven als premier van het Verenigd Koninkrijk. Daarmee is de onzekerheid rond de Brexit allerminst weg. De kans op een ‘No Deal’ lijkt zelfs gegroeid. Alle reden om u goed voor te bereiden, ongeacht de uitkomst van de onderhandelingen.

Lees verder

Pensioen in eigen beheer? Profiteer nog van 25% korting

pensioen in eigen beheer

Sinds 1 juli 2017 kunt u als dga geen pensioen in eigen beheer meer opbouwen. U kunt het opgebouwde pensioen wel afkopen. Doet u dat nog in 2018, dan krijgt u 25% korting. In 2019 is dit nog maar 19,5%.

Lees verder

Hoeveel bedraagt in 2019 de bijtelling voor mijn auto?

bijtelling elektrische auto

In 2019 gaat de bijtelling voor de duurdere elektrische auto veranderen. Maar ook voor alle auto’s, elektrisch en niet-elektrisch, die in 2014 voor het eerst op kenteken zijn gezet. Wat betekent dit voor u?

Lees verder

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP