CROP corporate finance in Brookz Top 50

Top 50 bedrijfsfinancierders

In de tweede uitgave van dit jaar komt Brookz met een Top 50 belangrijkste advieskantoren van Nederland op het gebied van bedrijfsfinanciering. Het betreft hier zelfstandige advieskantoren die zich voornamelijk richten op MKB-bedrijven. (p.38 – 40) Download de hele uitgave.

Lees verder

50 jaar CROP 1965 – 2015

50 jaar CROP

Over verschillen en overeenkomsten In 1965 openen de heren Crop en De Kleuver samen een accountantskantoor. Crop, De Kleuver & Co.  is een van de eerste accountantskantoren in Amersfoort. Inmiddels is een halve eeuw voorbij. Vennoten Robin Koelewijn en André Bootsma schetsen een beeld van de veranderingen die het bedrijf heeft ondergaan. Hoe is de […]

Lees verder

Betere bescherming voor erfgenamen

Wat te doen met een onverwachte schuld uit een erfenis? Die valt toch vaak rauw op het dak van de nabestaanden, die hierdoor in de financiële problemen kunnen komen. Daarom is er een nieuw wetsvoorstel ingediend om erfgenamen beter te beschermen tegen schulden uit de nalatenschap. Ook de regels rondom zuivere aanvaarding worden verduidelijkt.

Lees verder

Lagere transitievergoeding voor kleine werkgever

lagere transitievergoeding

Het is u vast niet ontgaan: vanaf 1 juli 2015 vervangt de transitievergoeding de huidige ontslagvergoeding. Op die datum treedt het nieuwe ontslagrecht uit de Wet werk en zekerheid in werking. Bent u een kleine werkgever, is uw financiële situatie niet rooskleurig en moet u daarom noodgedwongen uw werknemer ontslaan, dan bent u mogelijk een lagere en wellicht zelfs geen transitievergoeding verschuldigd. U moet dan wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Lees verder

Premiebeschikking Werkhervattingskas 2015 bevat fout

Sinds 1 januari 2014 draagt u via de gedifferentieerde premie Werkhervattingskas (Whk) bij aan WGA- en ZW-uitkeringen aan flexwerkers. Daarnaast is de gedifferentieerde premie WGA per 1 januari 2014 opgegaan in de gedifferentieerde premie Whk. De premie Whk is een onderdeel van de premies werknemersverzekeringen en bestaat uit drie delen: premiedeel WGA voor vaste dienstbetrekkingen […]

Lees verder

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 648 148
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP