Waarom goede pensioencommunicatie voor werkgevers belangrijk is

Als werkgever speelt u een belangrijke rol als het gaat om de pensioencommunicatie richting uw werknemers. De Wet pensioencommunicatie richt zich immers niet alleen op pensioenuitvoerders maar ook op werkgevers. 

Lees verder

Zorgt uw onderneming ook voor u?

Groei creëren

Als ondernemers met de feestdagen wat afstand kunnen nemen van hun bedrijf, zie je hen vaak nieuwe ideeën en wensen opdoen. Goede voornemens hoeven niet persé op 1 januari geformuleerd en uitgesproken te worden. Ieder moment is geschikt om iets goeds te beginnen.

Lees verder

Verplicht in bedrijfstakpensioenfonds of toch niet?

Kleine pensioenen mogen automatisch samengevoegd

Een pensioenfonds kan met terugwerkende kracht betaling van pensioenpremies vorderen. Bijvoorbeeld als de werkgever onder een verplicht gesteld bedrijfstakpensioenfonds (Bpf) blijkt te vallen en zich niet bij dat Bpf heeft aangemeld.

Lees verder

Bedrijfsoverdracht, een emotioneel proces

Bedrijfsopvolging

Meneer De Vries is directeur/grootaandeelhouder (DGA) van De Vries Logistiek & Transport B.V. Het bedrijf, opgericht door de grootvader van meneer De Vries, bestaat ruim 50 jaar en inmiddels rijden meer dan 75 vrachtwagens door heel Europa. Daarnaast vinden logistieke werkzaamheden plaats vanuit een magazijn met een aantal trouwe medewerkers.

Lees verder

Zit uw opvolger al in het bedrijf?

De verkoop van een bedrijf is een complex proces. In de beginfase moet worden vastgesteld welk type koper in aanmerking komt. Wordt het een concurrent of leverancier (strategische partij)? Blijft de onderneming in de familie of wordt de onderneming overgedragen aan één of meer medewerkers? In het laatste geval moet in het overnameproces aan verschillende […]

Lees verder

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP Ede

T. 0318 64 81 48
E. ede@crop.nl

Contactgegevens | Route

CROP