19 sep

CROP Miljoenennota-ontbijt op woensdag 19 september

Vestiging: 't Huys Dever in Lisse Time: Van 8.00 tot 10.00 uur

Op de derde dinsdag in september is het weer Prinsjesdag. Deze dag wordt traditiegetrouw door de regering de Miljoenennota gepresenteerd. CROP Hoofddorp geeft op woensdag 19 september uitleg over de hoogtepunten uit de nota.

Belastingplan 2019
Wat is de begroting voor 2019? Wat zijn voor u als ondernemer de belangrijkste punten in het nieuwe Belastingplan? Op woensdag 19 september geeft CROP Hoofddorp uitleg over de Miljoenennota, de dag na Prinsjesdag, tijdens het Miljoenennota-ontbijt.

Dit Miljoenennota-ontbijt organiseert CROP Hoofddorp samen met het regionale Zakenplatform MeerBusiness, Duin& Bollenstreek in ’t Huys Dever in Lisse.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar de website van MeerBusiness.

belastingadviseurTon van Deijl is sinds 2011 (fiscaal) partner bij CROP.  Ton heeft bijna 20 jaar ervaring in de belastingadviespraktijk, met name in de advisering van MKB- en (groot)familiebedrijven. Zijn expertise ligt met name in het optimaliseren van de fiscale en juridische positie van het bedrijf en de ondernemer, want zakelijk en privé ligt vaak  in elkaars verlengde. Ton praat u graag bij over de ontwikkelingen naar aanleiding van de Miljoenennota en welke mogelijkheden dat biedt voor u.

Niet gevonden wat u zocht? Neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

CROP